Kuće i vikendice Jahorina

Izdajemo kuće i vikendice na Jahorini – Uživajte u komfornom smještaju blizu ski staza
Planirate nezaboravan odmor I skijanje na prelepoj planini Jahorini? Naša ponuda kuća i vikendica pruža vam idealan smještaj blizu ski staza.
Naši objekti se nalaze na raznim lokacijama od Poljica do Šatora, samo korak od glavnih ski staza. Vecina kuća i vikendica omogućavaju vam direktan pristup snježnim padinama I povratak na skijama, pružajući vam jednostavan odlazak I dolazak na skijama
Kuce I vikedice su pažljivo uređene i opremljene kako biste se osjećali kao kod kuće. Prostrane sobe, udobni kreveti i moderni ili etno enterijeri stvaraju ugodnu atmosferu za vaš boravak. Svaka kuća i vikendica ima potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa TV-om i prostor za druženje, idealan za opuštanje nakon aktivnosti na stazi.
Bez obzira da li ste početnik ili iskusni skijaš, Jahorina nudi raznolike staze koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Nakon što završite sa skijanjem, možete se opustiti u toplini vašeg smještaja i uživati u pogledu na prelepe planinske pejzaže.
Pored izuzetnog smještaja, nudimo i dodatne pogodnosti za vaš ugodan boravak. Besplatan Wi-Fi, mogućnost organizovanja transfera su samo neke od usluga koje vam stojimo na raspolaganju. Naš ljubazan tim je tu da vam pruži sve informacije i preporuke o najboljim restoranima, ski školama, ski rentalima i drugim aktivnostima na Jahorini.
Rezervišite svoju kuću ili vikendicu na Jahorini već danas i doživite nezaboravan odmor u blizini ski staza. Uživajte u čarima zimskih sportova, opuštanju uz predivne planinske pejzaže i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život. Kontaktirajte nas sada i rezervišite svoje mjesto u ovom rajskom kutku planine Jahorine